טיפול בפטרת הציפורניים

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

26/11/2010 | 02:24 | מאת: מילי

שלום, בגיל 64 החלטתי להתחיל לטפל בצפורניים ברגליים :-). במשך שנים רבות מאד, יש לי פטרת בצפורניים ברגליים. הצפורניים נראות רע מאד! אני עושה מניקור, שיוף הציפורניים ומריחת לק,,, והתוצאה נסבלת. אני מעדיפה להתחיל לטפל בנושא במסגרת הקופה. האם תואיל בטובך להנחות אותי לאיזה רופא לפנות ולתאר למעני, בקווים כלליים, את תהליך הטיפול ומשכו. תודה! מילי.

שלום לך מקובל לגשת לרופא עור מומחה על מנת שיאבחן את הבעיה ויטפל בהתאם בברכה דר שמר

07/12/2010 | 17:40 | מאת: מילי

תודה לך ד"ר שמר על התייחסותך. האם תוכל אולי לתאר עבורי בקצרה את תהליך הטיפול המקובל ומשכו, או לחילופין להציע לי חומר קריאה מתאים. תודה לך! בברכה, מילי.

מנהלי פורום פטרת הציפורניים