ציפורן שחורה בבוהני הרגלים

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

10/05/2012 | 10:10 | מאת: lefko

שלום רב, אני בן 65 וחזרתי זה עתה מטיול בדרום אמריקה. עשיתי שם טראק ממושך וכנראה שהנעליים לחצו לי במשך הטיול.לא כאב לי,אך לאחר זמו קצר,גיליתי שהציפורניים בבהנים השחירו. עדיין לא כאב לי,אך היום לאחר כחודשיים לאחר המקרה,הציפורן ברגל שמאל מחלימה,אך זאת שברגל ימין התחילה קצת לכאוב ולהפריע לי בהליכה.מה לעשות? בתודה מראש על תשובתך.

10/05/2012 | 11:03 | מאת: ד"ר מיכל סלומון

ככל הנראה מדובר בדימום תחת הצפורן משני ללחץ מהנעל. הצבע בצפורן יהפוך ללבן בעוד מספר חודשים. אם אתה סובל מכאב בצפורן עליך לפנות לרופא העור שלך לאבחון וטיפול בהתאם. בברכה

11/01/2015 | 06:48 | מאת: גמי

מנהלי פורום פטרת הציפורניים