פטרת שלא עוברת

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

04/05/2012 | 03:46 | מאת: ענבל

שלום רב! אני סובלת מפטרת ציפורניים זמן רב. קבלתי טיפול בכדורים ובמשחות אך עדיין לא הצלחתי להיפרד ממנה לשלום ולא להתראות והציפורניים בכף רגלי מזעזעות. רופא העור טוען כי לא אוכל להיפרד מהפטרת ואני נימנת עם שלושים האחוזים שעליהם הכדורים לא משפיעים. האם זה נכון שאין טיפולים נוספים וכל חיי אאלץ להישאר עם הפטרת ואם כן מהם הטיפולים אותם אני יכולה לבצע

06/05/2012 | 11:33 | מאת: ד"ר מיכל סלומון

שלום ענבל. אכן ישנו אחוז מסוים שלא מגיב לטיפול בכדורים. אך לפני שמתייאשים .. כדאי לחזור על הבדיקה לפטריות ולברר באיזה פטריה מדובר. כמו כן ישנם מספר סוגי כדורים שניתן לתת. אנא פני לרופא העור שלך לצורך כך. בברכה

מנהלי פורום פטרת הציפורניים