פטריה ברגל צד ימין

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

24/04/2012 | 11:15 | מאת: מיכל

שלום, יש לי פטריה ברגל צד ימין מזה 3 שנים ניסיתי לטפל בזה אך זה לא עובר. ואמא של חברה שלי שנפטרה בפיתאומיות מאיזה וריד בראש שיהיה לחוץ,,, הרופא אמר שברגע שיש לאישה פטריה באגודל בצד ימין זה סיפטום של הראש. ולי זה גם קיים. יש קשר בין הדברים אני צריכה באמת ללכת ולבדוק. ואיך אוכל לטפל שזה יעבור לתמיד. אודה לכם מאוד עם תחזרו אליי עם תשובה בהקדם בברכה והמשך יום טוב

26/04/2012 | 10:31 | מאת: ד"ר מיכל סלומון

שלום מיכל אין קשר בין מצב נפשי לפטרת. ניתן לטפל בפטרת בטיפול מקומי או בכדורים אנא פני לרופא העור שלך לקבלת טיפול מתאים

מנהלי פורום פטרת הציפורניים