פטריה בבוהן

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

16/04/2012 | 09:02 | מאת: גל

יש לי בפטריה בבוהן בערך שנה וחצי, זה התחיל מיד אחרי שילדתי. אני מניקה, איך אני יכולה לטפל בזה? אני סובלת גם מהמראה וגם מכאבים מידי פעם בעיקר כשדורכים עלי וכו' הייתי אצל רופא עור שאמר לי לחכות עד אחרי שאגמור להניק אבל אני רוצה לטפל וגם להמשיך להניק. תודה רבה.

18/04/2012 | 11:27 | מאת: ד"ר מיכל סלומון

שלום גל בזמן הנקה ניתן לטפל בצפורן בטיפול מקומי בלבד בטיפות. כדאי לבצע לפני תחילת הטיפול המקומי משטח ותרבית לפטריות כדי שכאשר תפסיקי להניק תוכלי ליטל מיד טיפול דרך הפה. בברכה

מנהלי פורום פטרת הציפורניים