פטריה חמורה בציפורן ביד

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

03/04/2012 | 15:13 | מאת: אנה

שלום, אני בשבוע 40 להריון והתפתחה אצלי פטריה מאוד חמורה בציפורן ביד. הציפורן התרוממה ואף מתחילה להתפורר. אני מבינה שלא ניתן להשתמש בתכשירים כלשהם אך רציתי לדעת אולי בכל זאת יש מה לעשות בנתיים? ( בגלל הלידה הקרבה איני יכולה לקבוע תור לרופא עור בקרוב). אשמח לעזרה, תודה

09/04/2012 | 09:46 | מאת: ד"ר מיכל סלומון

שלום אנה, על מנת לאשר אם מדובר בפטרת יש לבצע משטח לפטריות. ניתן לטפל מקומית בטיפות נגד פטריות גם בזמן הריון והנקה. אנא פני לרופא העור שלך, בשעה טובה, ד"ר מיכל סלומון

מנהלי פורום פטרת הציפורניים