פטרת ציפורניים קשה!

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

02/04/2012 | 00:47 | מאת: תומר

שלום, לפני יותר מ10 שנים נסגרה עליי דלת על הבוהן ברגל. הציפורן שלי ירוקה/צהובה עבה ומנותקת מהבוהן הציפורן נשרה לי וצמחה שוב מעוותת עשיתי גם עקירה של הציפורן ושוב היא חזרה לאותו המצב האם ניתן לטפל בתופעה? יכול להיות שלא ניתן לטפל והציפורן תשאר ככה תמיד ? איך אני יכול לגרום להיראות טוב מבחינה אסתטית ? צריך ממש את עזרתכם תודה

03/04/2012 | 14:04 | מאת: ד"ר מיכל סלומון

שלום תומר מדובר ככל הנראה בנזק לצמיתות לצפורן עקב החבלה. אנא פנה לרופא העור שלך בברכה, ד"ר מיכל סלומון

מנהלי פורום פטרת הציפורניים