לאחותי יש פטרת ציפורניים ואני מפחד להידבק.

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

29/03/2012 | 22:21 | מאת: אנונימי

כלומר, היא דורכת על הרצפה, אולי בזמן זה. שאני דורך על אותו מקום שהיא דרכה אני יכול להידבק ? אני ממש מפחד, אני לפעמים ב ''מגע קרוב'' איתה. ואני לא רוצה לקחת כדורים - להרוס את הכבד וכאלא .. זה מדבק ? זה פטרת שהציפורניים שלה ב - ''צבע'' שונא משל כולם. יותר צהובות כאלא - איך להמנע ? תמיד שאני במגע איתה בטעות, היא לא יודעת - אני נכנס למקלחת ושותף אם סבון, אני נוהג בהלכה ? אני בן 14.

03/04/2012 | 14:06 | מאת: ד"ר מיכל סלומון

שלום רב פטרת הציפורנים עלולה להיות מדבקת, אך אין צורך לפחד מכך. גם אם תדבק, ניתן לטפל בכך. בברכה ד"ר מיכל סלומון

מנהלי פורום פטרת הציפורניים