פטרת לתינוק בין שנה?

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

11/03/2012 | 15:42 | מאת: שרון

לתינוקת שלנו יש שני ציפרניים שהצהיבו והתעבו, האם יכול להיות שזה פטרת? מה זה עוד יכול להיות? האם יש משהו לעשות כדי לטפל בזה בגיל הזה? כדורים לא באים בחשבון....

14/03/2012 | 01:06 | מאת: ד"ר מיכל סלומון

שלום שרון לתינוקות יש פטרת ציפורנים לעיתים מאד נדירות. אם יש חשד כי מדובר בפטרת כדאי לבצע משטח לפטריות לשם אבחנה. בכל מקרה, בגיל הזה ניתן טיפול מקומי בלבד . בברכה ד"ר מיכל סלומון

14/04/2012 | 20:07 | מאת: שרון

יש שני ציפורניים נגועות ברגליים, זרת ועצבע אמצאית. מה עוד יכול לגרום לציפורן להתעבות ולהיות צהובה בגיל הזה? תודה.

מנהלי פורום פטרת הציפורניים