עקירה יכולה לעזור?

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

08/03/2012 | 12:04 | מאת: יונתן

שלום אני בן 18 עוד חודש ולפני כ5 שנים נאלצתי לעקור את ציפורן בוהן רגל ימין לאחר שנפל עליה שולחן בעוצמה. מאז צמחה הציפורן עבה מאוד ודי צהובה האם עקירה חוזרת יכולה לעזור?

10/03/2012 | 23:29 | מאת: ד"ר מיכל סלומון

שלום יונתן עקירה חוזרת בד"כ אינה מועילה אם יש נזק למיטת הצפורן מחבלה ישנה, כמו במקרה שלך. כדאי לבצע בדיקה לפטריות ובא יש פטרת לטפל בה. בברכה ד"ר מיכל סלומון

10/03/2012 | 23:29 | מאת: ד"ר מיכל סלומון

שלום יונתן עקירה חוזרת בד"כ אינה מועילה אם יש נזק למיטת הצפורן מחבלה ישנה, כמו במקרה שלך. כדאי לבצע בדיקה לפטריות ובא יש פטרת לטפל בה. בברכה ד"ר מיכל סלומון

מנהלי פורום פטרת הציפורניים