אגיספור משחה

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

04/03/2012 | 11:06 | מאת: לילי

שלום רב, אני משתמשת שאגיספור משחה בלילה בלבד ובהמשך היום בציקלודרם. האם יש הבדל בין הטיפול באגיספור משחה לטיפול לאגיספור נוזלי? ואשמח להבין מה ההבדל בין טיפול בלילה לטיפול ביום? למה יש צורך בשינוי משחה?< תודה מראש

05/03/2012 | 09:13 | מאת: ד"ר מיכל סלומון

שלום לילי הטיפול באגיספור נוזלי ובאגיספור גל נועד לצפורנים. הטיפול במשחת אגיספור נועד לעור. שילוב של 2 סוגי משחות נועד להעלות את יעילות הטיפול ע"י שילוב מנגנוני פעולה שונים של התרופות בברכה ד"ר מיכל סלומון

מנהלי פורום פטרת הציפורניים