מיקרוקליר ולוסריל

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

25/02/2012 | 00:09 | מאת: יעל

מזה יותר משנתיים אני סובלת מפטרת בציפורניים, וכבר שתי בדיקות שנעשו על ידי קופת חולים מראות שאין לי פטריה. רופא העור שלי אמר לי ללכת לעשות בדיקה במעבדה בהדסה, היות וברור לו שיש לי פטריה בגלל התעוותות הציפורן, זה שהיא שחורה ונשברה כמעט כולה. היות והתוצאות חוזרות כאילו אין לי פטריה, רופא העור לא רושם לי כדורים אבל כן הסכים לתת לי לוסריל לשימוש מקומי. לפני שהוא רשם לי את הלוסריל, התחלתי להשתמש במיקרוקליר וראיתי שיפור. האם זה בסדר להשתמש בשניהם יחד? היות והרופא אמר לי שהוא לא מכיר את מיקרוקליר ואומר לא לערבב בין שניהם. אני רק רוצה שזה יעבור כמה שיותר מהר, היות ואני יחפה רוב הזמן בעבודתי וזה מפריע לי מאוד. אשמח מאוד לתגובת המומחים! תודה

25/02/2012 | 19:30 | מאת: ד"ר מיכל סלומון

שלום יעל אם המיקרוקליר עוזר לך המשיכי להשתמש בו מדי יום על פי ההוראות. אין טעם להשתמש במקביל גם בלוסריל בברכה דר מיכל סלומון

מנהלי פורום פטרת הציפורניים