יובש וקשקשת בעור

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

13/02/2012 | 12:38 | מאת: אילנית

שלום, לפני חודשיים התחלתי טיפול בכדורים לפטרת בציפורניים בשם TERBINAFINE 250 MG ואני גם במעקב בדיקות דם כל שבועיים ועד עכשו בסדר לפני שבועיים התחילי לי יובש וקשקשת באזור הלחיים והמצח בפנים הרופא אמר שזה יכול להיות מחומרי קוסמטיקה ולי לא נראה כי לא שינתי דבר במוצרים שלי רציתי לדעת אם יש תופעות לכדורים ולתופעות שלי תודה מראש

13/02/2012 | 19:05 | מאת: ד"ר מיכל סלומון

שלום אילנית יובש וקשקשת בעור אינם חלק מתופעות הלוואי של טרבינפין. יש לחפש לכך סיבה אחרת, אנא פני לרופא העור שלך בברכה ד"ר מיכל סלומון

מנהלי פורום פטרת הציפורניים