שימוש בלק צבע ופטרת ציפורניים

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

10/02/2012 | 21:38 | מאת: קרן

שלום, אני רקדנית ורגליי חשופות הרבה, ולצערי יש לי פטרת בציפורניים. לאחרונה התחלתי בטיפול עם אבל אני רוצה לשים לק על הציפורניים כדי לנסות להסתיר את הכתמים הכהים על הציפורניים. שאלתי היא אם הלק יכול להפריע לטיפול? ובכלל מה היחס בין לק צבע לציפורניים ופטרת. המון תודה!

10/02/2012 | 21:39 | מאת: קרן

13/02/2012 | 19:09 | מאת: ד"ר מיכל סלומון

שלום קרן אני מבינה שהתחלת בטיפול מקומי בשם מיקרוקליר, מדובר בלק אותו יש למרוח מדי יום ולכן לא ניתן לשים לק רגיל על הצפורנים. אם ברצונך למרוח לק רגיל, עליך להשתמש בלק רפואי נגד פטריות הנקרא לוצריל, את הלק הזה מורחים ק פעם בשבוע וניתן למרוח עליו לק רגיל. אחת לשבוע יש להסיר את הלק ולמרוח מחדש. בברכה דר מיכל סלומון

מנהלי פורום פטרת הציפורניים