טרבינאפין וכאבי ראש

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

13/12/2011 | 22:29 | מאת: ורד

שלום, לפני כמעט שבועיים התחלתי לקחת כדורי טרבינאפין (פעם ביום) ושבוע לאחר מכן התחילו לי כאבי ראש חלשים מאד, אך שחוזרים כל יום. האם יכול להיות קשור לתרופה ? אם-כן, האם להמשיך את לקיחת התרופה כרגיל ? האם אמור לעבור עם ההסתגלות לתרופה ?

20/12/2011 | 02:07 | מאת: ד"ר ריאד קאסם

קרוב לודאי שאת צודקת, זו תפועה נדירה אך ידועה. אין סיבה לסבול לכן ממליץ על הפסקה זמנית של הטיפול ולא לחדשו עד שתקבלי אישור של הרופא שרשם את הטיפול מההתחלה.

25/12/2011 | 10:39 | מאת: ורד

תודה על התשובה. ואם לבינתיים נראה שכאבי הראש נפסקו- האם אפשר להמשיך ולקחת את התרופה עד הביקור הבא אצל הרופא המטפל (בעוד שבועיים ) ?

מנהלי פורום פטרת הציפורניים