פטרת בבוהן

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

09/10/2010 | 22:56 | מאת: חנה

בס"ד רציתי לדעת אם טיפול בלייזר בשילוב שיטת u.b.a.t מחשל את הפטרת ואיפה מטפלים בזה? תודה

12/10/2010 | 17:43 | מאת: יוחאי

את בטח מתכוונת לחיסול הפטרת

13/10/2010 | 21:09 | מאת: חנה

כן התכוונתי לחיסול הפטרת ואם כך איפה מטפלים בזה. שנים רבות סובלת מזה, השתמשתי בהמון משחות ושתיתי גם כדורים ולא עזר לי.

12/10/2010 | 17:48 | מאת: יוחאי

חיסול הפטרת בציפורניים בשיטת הלייזר אפשרית? האם השיטה מסוכנת? והאם באמת טיפול אחד מספיק?

אין כל הוכחה כרגע שטיפול בלייזר כזה או אחר יעיל כנגד פטרת הציפורניים השיווק האגרסיבי בנידון הינו נובע משיקולים מסחריים ולא רפואיים בברכה דר שמר

02/03/2011 | 12:03 | מאת: מנדי

שאין שום תועלת בטיפול לייזר לפטרת ציפורניים???

מנהלי פורום פטרת הציפורניים