טיפול משולב

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

03/12/2011 | 04:07 | מאת: רות

שלום רב, התחלתי טיפול מריחה בACUD BENZ OUNL כל ערב בנוסף אוכל לשים את טיפות אגיספור? שאלה נוספת,אני בת 55 מטופלת בקרדילוק ,לוסק, אלטרוקסיו, סמוביל, אקטיביל, האם אוכל לקחת כדורים נגד פטריה ? ושאלה אחרונה האם טיפול בלייזר עוזר? תודה מראש.

07/12/2011 | 23:12 | מאת: ד"ר ריאד קאסם

אין כל בעיה בשילובים המקומיים. יש לבצע בדיקת לאיבחון סוג הפטרייה, ואם יש צורך בטיפול פומי, ניתן להתאימו למרות התרופות הרבות. הטיפול בלייזר מטיב במקרים מסויימים ולא בכל סוגי הפטרת של הציפורניים.

מנהלי פורום פטרת הציפורניים