פטרת בציפורני שתי הבהונות

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

18/11/2011 | 09:44 | מאת: דוד

sssuשלום רב! הציפורן בבוהן רגל שמאל שבורה בחציה דהיינו מכוון למעלה לפנים הרגל עד כמעט סוף הציפורן אבל רק חצי ציפורן עם סדק עמוק ועם פטרת מתחת לציפורן שיש לי כבר מעל 9 שנים בעבר כשהייתי אצל רופא עור הוא נתן לי טיפול עם משחה ומרחתי יום יום וזה לא עזר לי אז התייאשתי ולא המשכתי לטפל האם ניתן להציל את הציפורן אפילו אם היא חצי שבורה נכון ואני מבין ש כבודו אינו רואה על מה מדובר אבל האם במצב מסוים ניתן לאחות אותה? בציפורן השניה יש פטרת אך לא נשברה עדיין. תודה רבה מראש דוד

22/11/2011 | 19:58 | מאת: ד"ר ריאד קאסם

אם הסיבה להמשך השבר הפסי הינה הפטרייה אזי מתן טיפול שמחסל את הפטרייה יוביל לשיפור. תצטרך לפנות למומחה שיאבחן שאכן זה המצב ולתת לך טיפול מתאים.

מנהלי פורום פטרת הציפורניים