beau'S LINES

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

14/11/2011 | 16:56 | מאת: יוסי

לאחרונה החלה התקלפות של האגודלים והבהונות שלי מהשורש ומתקדם למרכז הציפורן. ראיתי תמונות באינטרנט שמתאימות וזה נקרא beau'S LiNES .מה זה. מה גורם לזה ואיך מטפלים

22/11/2011 | 19:54 | מאת: ד"ר ריאד קאסם

לקבוע אבחנה על סמך תמונה דומה איננה נותנת אבחנה שבהכרח נכונה, כי בעיין בלתי מקצועית כל השינויים הפסיים ייראו אותו הדבר. כך שכדי לתת לך אבחנה ודאית תצטרך לפנות למומחה לתחום. לשאלתך, זהו שינוי פסי במבנה של הציפורניים מסיבות רבות ומגוונות החל ממחלות פנימיות שונות עד לשינויים שאין להן הסבר. הטיפול הינו בהתאם לגורם.

מנהלי פורום פטרת הציפורניים