בעיות אחרי עקירת ציפורן

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

05/11/2011 | 11:04 | מאת: ליאת

שלום, ביום חמישי עקרו לי את הציפורן, והצמידו לי גזה למקום שאיני מצליחה להוציאה גם לאחר אמבטיית מים חמים עם פולידין של למעלה משעתיים.כלומר משיכה הכי קטנה של הגזה יוצרת כאבים עצומים. אני מורחת משחה אנטיביוטית על גבי משטח הגזה הדק שנותר על הציפורן, אבל שואלת את עצמי אם זה לא מסוכן, כי חלפו כבר שלושה ימים ועדיין הגזה נמצאת על הציפורן. כמו כן, יש לי כאבים מאוד חזקים גם כשאני לא נוגעת במקום ואיני מצליחה ללכת ת(גם הליכה רק על העקב יוצרת כאבים. איך אוציא את הגזה? והאם הכאבים הינם סבירים. אשמח לשמוע את דעתכם.

11/11/2011 | 11:05 | מאת: ד"ר ריאד קאסם

הכאב הינו תגובה אינדבדואלית: יש כאלה שמרוב כאב אפילו לא מצליחים ללכת וזה עדיין נחשב הגיוני לאחר עקירה, אך אם המצב ממשיך ומופיעים תופעות נוספות כגון נפיחות מקומית, הפרשה או דימום מומלץ לחזור לרופא שניתח אותך או אפילו לרופא המטפל כדי שיעריך את מהות התלונות ויתן טיפול במידה ויש צורך בכך.

מנהלי פורום פטרת הציפורניים