פטריה באגודל

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

01/11/2011 | 06:35 | מאת: רננה

לפני כשנה וחצי נפגעה לי ציפורן האגודל מסגירת דלת מכונית. ההחלמה ארכה כחצי שנה והציפורן נראתה בריאה עד לפני כשלושה חודשים. אובחנה פטריה והתחלתי טיפול בלוסריל לק ועד היום לא חל כל שינוי. האם יש משהו נוסף שניתן לעשות? תודה

01/11/2011 | 15:42 | מאת: ציפי

שלום, משה ב. - חבר שלנו טיפל בבעיה הזאת בקליניקה לרפוי פטרת הציפורניים בלייזר, והטפול הצליח יפה מאוד – הבעיה נפתרה. הוא טופל בקליניקה השייכת לרשת הקליניקות "פטרת קליניק", הטלפון שלהם: 1700-70-22-99. בהצלחה, ציפי. לידע כללי– נאמר לו - שרצוי מאוד להמנע מלקיחת כדורים נגד פטרת הציפורניים משום שיש בזה סכנה ממשית לכבד.

01/11/2011 | 17:13 | מאת: אחד

אני אישית, אם כבר הייתי עושה טיפול בלייזר, לא הייתי עושה אצלכם רק בגלל שאת שקרנית והדרך שבה את עושה פרסומת

21/12/2011 | 20:59 | מאת: גלית

אני אישית טיפלתי במרכז הפטרת בחולון - אין לי כוונה לפרסם אף אחד לדעתי הם עובדים באותה שיטה הייתי גם אצלם להצעת מחיר- אני היום ברוך השם עם תחילה של ציפורניים חדשות הייתה לי פטרת של 15 שנה - לא צריך להשמיץ אף אחד.

מנהלי פורום פטרת הציפורניים