פטרת ציפורניים ואיידס

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

24/10/2011 | 14:23 | מאת: רפי

לאחרונה התפתחה אצלי פטריה באגודל היד ובבוהן הרגל. הפטריה מתחילה מהחלק האחורי של הציפורן ומתקדמת לציפורן. ביד הפטריה קילפה את החלק האחורי של הציפורן. הבנתי מקריאה שמדובר בפטריה PSO ושהיא לעיתים מעידה על האיידס. האם יש צורך בבדיקת איידס או שהפטריה נובעת ממשהו אחר

11/11/2011 | 10:27 | מאת: ד"ר ריאד קאסם

הצורה שאתה מתאר קיימת באחוז גבוה מנשאי HIV אך נוכחותה אינה קובעת שהחולה בה הינו נשא. בכל אופן מומלץ להיבדק ע"י מומחה ובמידה ואתה עדיין לא רגוע ניתן תמיד לבצע את הבדיקת HIV ובחינם.

מנהלי פורום פטרת הציפורניים