פטריה בציפורן הרגל

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

15/10/2011 | 15:13 | מאת: רומי

שלום רב, לאחרונה שמתי לב שיש לי שינוי קל בצבע הציפורן ברגל המלווה בכאבים קלים. ברצוני לציין שבמשך תקופה ארוכה היה מרוח לי לק בציפורניי הרגליים, שמתי לב שזו לא פעם ראשונה שיש לי שינוי בצבע הציפורן כשאני לא מורידה את הלק לתקופה ארוכה. בנוסף חשוב לי לצייין שבעבר הייתה לי פטרייה בציפורן כף הרגל וטיפלתי ע"י כדורים למשך 3 חודשים. הכדורים העלימו את הפטרייה, נאמר לי שהכדורים הללו יכולים לפגוע בכבד. שאלתי היא: מה הטיפול הכדאי למצבי הנוכחי? שנראה כהתחלתי ביותר. הציעו לי טיפות בשם : "קלירנס" בינתיים נמנעתי מלקנות מפני שרוצה לברר עם רופא מוסמך מהו הטיפול היעיל, ואולי ישנן טיפות אחרות או טיפול אחר שמומלץ בשלב זה. (עדיין לא ראה אוי רופא) תודה רבה!

16/10/2011 | 21:10 | מאת: ד"ר ריאד קאסם

קודם יש להחליט על מהות השינוי בצבע, אם זה פטרייה והיא עדיין שטחית אזי קיימים מגוון רב של טיפולים שיכולים להביא להטבה.תצטרכי להיבדק ע"י מומחה כדי שיקבע את הטיפול.

מנהלי פורום פטרת הציפורניים