פטרת בבוהן ובאמה ברגל שמאל

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

08/11/2010 | 10:22 | מאת: מישמיש

שלום. אני סובלת מזה יותר מ 10 שנים בפטרת הציפורן בבוהן ובאמה. התחלתי לטפל לפני כחודשיים וחצי במיקרוסטר 8% ( יום כן יום לא) , ומשלבת שיוף הציפורן וגזירתה לעיתים קרובות.על עלון התרופה רשום שהטיפול אורך חצי שנה , אולם בינתיים לא נראה שום שיפור באופק .....מייאש ביותר ומתסכל . האם כדאי להמשיך בטיפול או עדיף לעבור לכדורים . בנוסף יש לי מחסור ניכר בויטמין D האם יש קשר בין השניים ?

ראשית אין קשר בין ויטמין d לבין פטרת הציפורניים יש נתת סיכוי לטיפול מקומי כזה או אחר ובלבד שמדובר במצב קל של פטרת הציפורניים במידה ומדובר במצב קשה יותר אין מנוס מלטפל סיסטמית בברכה דרה שמר

מנהלי פורום פטרת הציפורניים