טיפול מניעה לאחר החלמה

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

12/10/2011 | 11:56 | מאת: -=-=

סיימתי טיפול 3 חודשים עם למיסיל עבר בהצלחה לגבי מניעה אני עדיין משתמש באותם נעלים צבאיות ונעלי ספורט ומשתמש בטלק באיזה עוד תכשירים אתה ממליץ כדי למנוע מצב שבו הדבר המזעזע הזה יחזור?

16/10/2011 | 21:06 | מאת: ד"ר ריאד קאסם

תמשיך עם הטיפול המיעתי הטוב שאתה משתמש בו.

21/10/2011 | 10:18 | מאת: דנה

לפני חודש הסרתי לק רגיל של צפורניים שהיה מרוח שבוע ולתדהמתי ראיתי על הצפורניים של הרגליים כתמים גדולים בצבע לבן חלב.הייתי אצל רופא עור .הוא שלח אותי לבדיקות.בינתיים הלכתי לבית מרקחת והציעו לי להשתמש בלאק מיוחד מייקוסטר הטיפול הוא. כל ערב לרחוץ את הרגליים לנקות היטב לנגב ולשים את הלאק.והנה כעבור חודש נעלמו הכתמים מלבד שתי צפורניים שיש עליהן כתמים קטנים. אני ממשיכה ואמשיך בכדי שלא יחזור.לסרוגין קבעתי גם תור לרופא לייעוץ.למען השקט הנפשי.לכן אני ממליצה להשתמש בלאק הרשום מעלה.

מנהלי פורום פטרת הציפורניים