פטרת בציפורן

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

26/09/2011 | 09:24 | מאת: מעין

שלום, בשל פטרת בבוהן ניתן לי טיפול תרופתי לפני כשלושה חודשים. כדורים בשם terbinafine אני מתחילה כעת את החודש הרביעי. בדיקות דם תקינות. לאחר כחודש מתחילת הטיפול החלה אצלי חולשה כללית ותשישות שהקשתה עלי להמשיך בפעילות הגופנית הסדירה שהייתי מתמידה בה עד אז. כבר חודשיים שאני לא עושה פעילות גופנית , בבדיקות דם שערכו לי הכל התקין (מה שבדקו). רוקח בבית מרקחת הפנה את תשומת ליבי שיתכן שיש קשר בין הכדורים הללו וההרגשה הכללית הלא טובה שאני חשה בחודשיים האחרונים. אני מדגישה שבחודש הראשון הרגשתי טוב. האם יתכן שזו תופעת לוואי של הכדורים? תודה מראש

16/10/2011 | 20:52 | מאת: ד"ר ריאד קאסם

תיאורטית, ניתן להאשים כדורים בכל דבר אך מעשית תופעות אלה יכולות להופיע בהתחלת הטיפול אם בכלל. כדאי לפנות לרופא המשפחה כדי שיבצע בירור מכוון לבעייתך.

30/10/2011 | 12:43 | מאת: ציפי

שלום, משה ב. - חבר שלנו טיפל בבעיה הזאת בקליניקה לרפוי פטרת הציפורניים בלייזר, והטפול הצליח יפה מאוד – הבעיה נפתרה. הוא טופל בקליניקה השייכת לרשת הקליניקות "פטרת קליניק", הטלפון שלהם: 1700-70-22-99. בהצלחה, ציפי. הערה חשובה – נאמר לו - שרצוי מאוד להמנע מלקיחת כדורים נגד פטרת הציפורניים משום שיש בזה סכנה ממשית לכבד. אולי כדאי לשנות את דרך הטיפול... בהצלחה!

מנהלי פורום פטרת הציפורניים