פטרת בבוהן ברגל-מצב קשה

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

24/09/2011 | 22:39 | מאת: ערן

שלום רב. יש לי פטרת בהרבה ציפורניים ברגליים, ובניהם גם הבוהנים. עד היום לא שמתי ליבי לנושא, ועכשיו זה באמת התחיל להציק לי, במיוחד אחרי שהיום נשרה לי ציפורן אחת של הבוהן. האם היא תגדל חזרה? ואיך מתחילים טיפול, למי לפנות? ראיתי שיש אפשרות לטפל בלייזר, האם זה עדיף? תודה רבה

16/10/2011 | 20:50 | מאת: ד"ר ריאד קאסם

הטיפול המתאים למצבך הינו בעזרת כדורים. לפנות למומחה כדי שיחליט על מהות הטיפול.

30/10/2011 | 12:48 | מאת: ציפי

שלום, משה ב. - חבר שלנו טיפל בבעיה הזאת בקליניקה לרפוי פטרת הציפורניים בלייזר, והטפול הצליח יפה מאוד – הבעיה נפתרה. הוא טופל בקליניקה השייכת לרשת הקליניקות "פטרת קליניק", הטלפון שלהם: 1700-70-22-99. בהצלחה, ציפי. הערה חשובה – נאמר לו - שרצוי מאוד להמנע מלקיחת כדורים נגד פטרת הציפורניים משום שיש בזה סכנה ממשית לכבד.

מנהלי פורום פטרת הציפורניים