טיפול בפטרת הציפורניים והנקה

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

18/09/2011 | 11:47 | מאת: רינה

שלום רב, יש לי פטרת בבוהן של האצבע. אני רוצה לטפל בזה וזה מפחיד שאני מזניחה את הטיפול כבר כמה חודשים. ילדתי לפני חודשיים ואני מניקה את התינוק. רכשתי לק מיקונייל לטיפול אך רשום שאסור להשתמש בו אם הינך מניקה. מה עליי לעשות? איזה טיפולים נוספים יש והיכן הם מבוצעים?

16/10/2011 | 20:13 | מאת: ד"ר ריאד קאסם

באופן עקרוני לא רצוי לתת טיפול במהלך ההנקה ובעיקר שאין מדובר במצב מסוכן. אף על פי כן, אם המצב מאוד מציק ניתן לשקול טיפול מקומי אך תיצטרכי לפנות למומחה כדי שירשום לך טיפול מתאים אחר.

מנהלי פורום פטרת הציפורניים