פטרת בציפורניים

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

04/09/2011 | 20:55 | מאת: ענת

שלום אני סובלת מפטרת בציפורניים שברגליים. זה התחיל בבוהן ולאחר הזנחה ממושכת הפטרייה עברה לי כמעט לכל האצבעות .כאשר היום חלק מהציפורניים מתרוממות כשהן צומחות מחדש ואף נשברות כמעט מהבסיס. לפני 3 חודשים הייתי אצל רופאת עור היא רצתה לתת לי כדורים כטיפול אך בגלל שאבי וסבתי ז"ל נפטרו ממחלת כבד. היא החליטה בסוף לתת לי טיפות אגיסטן ואגיספור כמניעה. ובעוד חודש שכבר אפשר ללכת עם מגפיים היא אמרה לי שהיא תתן לי טיפול להמסת והסרת הציפורן כולה כדי שתגדל מחדש. רציתי לשאול מספר שאלות בנושא ואשמח אם תוכלו לענות לי עליהן: 1)רציתי לדעת האם הטיפול הזה המסת הציפורן עוזר ,האם יש סיכוי שהציפורן לא תגדל חזרה . 2) האם יש לקחת תחילה דגימה מהציפורן לבדיקת מעבדה כי לא נתבקשתי לכך מהרופאה שהייתי אצלה. 3)בנוסף אשמח אם תוכלו להפנות אותי לגורם מומחה שאפשר להתייעץ איתו בנושא. 4) האם מומלץ לגזור את הציפורן כמה שאפשר או שזה לא בריא לציפורן אני כל הזמן שומעת סתירות לגבי שאלה זו. 5) מהם הגורמים העיקריים לפטרת בציפורניים- אני כל הזמן מחפשת באינטרנט והמידע שיש שם הוא די מלחיץ. 6)האם טיפול בלייזר יעיל כפי שמפרסמים היום באינטרנט. תודה רבה על היענותכם ענת

07/09/2011 | 08:54 | מאת: סתיו

היי אני גם סובלת מפטרת ציפורניים ושילמתי 3000 שקל לטיפול בלייזר וזה לא עוזר אל תטפתי לזה זה לא יעיל מנסיון .

11/09/2011 | 21:43 | מאת: anat

11/09/2011 | 12:47 | מאת: דוד בר ניצן

אני התחלתי לאחרונה טיפול בפטרת הצפורניים באחד הסניפים של פטרת-קליניק (בבאר שבע), עברתי כבר 3 מתוך 8 טיפולים (פעם בשבוע) ואני מתחיל לראות כבר השפעה טובה. התוצאה של צפורן בריאה ומראה נאה של האצבעות - שווה את העלות הכספית! בהצלחה, דוד. הטלפון שלהם: 08-9366668 והם יקשרו אתכם עם שאר הסניפים בכל רחבי הארץ.

15/09/2011 | 00:29 | מאת: דוד

לפרטים - צלצלי אלינו: 1700702299 בהצלחה, דוד.

19/09/2011 | 14:28 | מאת: ל

בזמן הצבא הופיעו לי פטריות ברגליים מה לעשות נעלי צבא לא משהו בריא כי הרגל כל הזמן נמצאת במקום סגור ולפי מה שקראתי זה משפיע. בכל אופן, השתמשתי במשחות כמו אגיסטן וטיפות שאני לא זוכר את שמם, בקבוק חום כזה, אבל זה מאוד איטי ולא עזר. אני לרוב לא מאמין לכל מה שרושמים על תוצאות פלא וכל זה במיוחד לא מאמין לטיפולי הלייזר אבל באחת המרפאות ליד הבית שלי זוהרה באשדוד היה טיפול ניסיון בחינם אז הלכתי מה כבר יש לי להפסיד. ובאמת שזה עזר. אחרי בערך חודשיים כבר התחלתי לראות ציפורן חדשה. בכל אופן אני יודע שיש כל מיני סוגי מכשירים אבל במקרה שלי זה עזר לי.

מנהלי פורום פטרת הציפורניים