מספר שאלות על פטרת ציפורניים

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

03/09/2011 | 16:20 | מאת: מתן

שלום, הרופאת עור קבעה לי טיפול בבטרבינאפין על סמך בדיקה שם לא זוהתה סוג הפטריה אלא על סמך התפתחות כורים שמעידים על פטריה שמטופלת בכדורים מסוג בטרבינאפין. אני נוטל את הכדורים כבר שבוע וחצי ורציתי לדעת תוך כמה זמן מתחילת הטיפול אני אראה שיפור והאם יכול להיות שאני בכלל צריך כדורים אחרים?

11/09/2011 | 00:59 | מאת: ד"ר ריאד קאסם

שיפור במבנה הציפורן נראה רק כעבור מספר חודשים מתחילת הטיפול. מי שקובע את מהות הטיפול הינו הרופא שראה את הציפורנייה תוך כדי התאמת התשובה המיקולוגית, כך שתצטרך שחזור אליו בשאלה השנייה.

מנהלי פורום פטרת הציפורניים