אגיספור onycho

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

01/09/2011 | 18:43 | מאת: שאלה

הרופא רשם לי אגיספור onycho האם צריך לגרד את כל הציפורןכולל המיטה? (החצי עיגול הקטן בבסיס?) אם לא אז איךיודעים אם הורדנו את כל החלק החולה? או שיש עוד פרורים שצמודים למיטה?

11/09/2011 | 00:53 | מאת: ד"ר ריאד קאסם

השאלה נכונה וחכמה, אך אינני ממליץ לבדוק את נכונונתה כי בפועל זה אומר שאת עלולה לגרום נזק למיטת הציפורן.

13/09/2011 | 15:35 | מאת: שאלה

את מה שיש במשך 10 ימים ואז באופן שרירותי לעבור לטיפות אגיספור שקיבלתי ולקוות שכל הפטרת נעלמה? אני לא יכולה לשאול את הרופא שלי כי מחייבים אותי לקבוע תור וזה לחכות חודש ומה בינתיים?... תודה

מנהלי פורום פטרת הציפורניים