פטרת + ציפורן חודרנית

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

01/09/2011 | 12:34 | מאת: מפתחות

שלום, יש לי פטריה בציפורן בבוהן ברגל כבר זמן רב. לפני שלושה חודשים ביצעתי בדיקה, שתוצאותיה להלן: Microscopic examination תפטיר של פטריות Specimen צפורני רגל Culture Asp.terreus הרופאה נתנה לי כדורים והזהירה אותי שאין להיכנס להריון עד חודש מלקיחת הכדור האחרון. התלבטתי אך החלטתי לנסות בכל זאת. לאחר חודש שיניתי את דעתי מכל מיני סיבות, והפסקתי לקחת את הכדורים עקב רצוני להיכנס להריון. כעת המצב החמיר. הפטריה עברה גם לבוהן השניה, והציפורן בבהן הראשונה הפכה להיות חודרנית. אני יודעת שבגלל הפטריה איני יכולה ללכת לפדיקור לטיפול בציפורן החודרנית. כיוון שאיני רוצה למנוע הריון, כיצד אוכל לטפל בפטריה? ומה אעשה בקשר לציפורן החודרנית? תודה רבה.

11/09/2011 | 00:45 | מאת: ד"ר ריאד קאסם

הריון מגביל אותך מבחינת הטיפול בפטרת. לגבי הציפורן החודרנית מומלץ שתפני לפודיאטור.

25/10/2011 | 20:45 | מאת: זיווה

שלום ביתי בת 27 סובלת מס שנים מציפורן חודרנית היו מס ניתוחים והיה שקט זמן מה ועכשיו מס חודשים לא עוברים הכאבים הלכנו לכירוג מס פעמים והוא רק אומר להשרות ולשים משחה וזה לא עובר שמעתי על פודיאטור כולם אומרים לפנות אליו אך בקופת חולים אין להם תשובות מה עלינו לעשות האם יש מוממחה כזה בכללית ואם לא אז מה טוב יותר עבורה אולי לייזר היכן מבצעים זאת? ניסיתי לבד למצוא פתרון אך זה לא מצליח לי לצערי היא סכיזופרנית וסבלה רב גם בלי זה אשמח לעזרה ולפתרון מהיר תודה מראש

21/12/2011 | 21:04 | מאת: אלי

21/12/2011 | 22:47 | מאת: /

09/03/2012 | 22:14 | מאת: רוני

ראיתי שגם אחרים כתבו על המקום אני אישית מטפלת בפטרת בלייזר אבל בזמן שטיפלתי ראיתי הרבה מטופלים שטיפלו בציפורן חודרנית. הם נראים שהם יודעים מה שהם עושים לדעתי כדאי לבדוק. פעם אחת היה ילד בן 13 שהצליחו להוציא לו ציפורן חודרנית, בהצלחה

06/10/2012 | 10:32 | מאת: ענת

מודה לכל מי שכתב את ההמלצות, סבלתי שנים מציפורן חודרנית ואף אחד לא ידעה לטפל כמו שצריך בבעיה תמיד זה חזר, אין לי מילים לתאר כמה אני מרוצה, שילמתי 150 ש"ח בלבד ואני סוף סוף שלושה חודשים אחרי בלי ציפורן חודרנית, בנוסף הסבירו לי איך לשמור על הציפורניים ונתנו לי טיפות מיוחדות ששמתי במשך חודש והציפורן גדלה רגיל. לידיעה כללית, הגעתי מבאר שבע עד חולון. אני יודעת שזה הזוי אבל הייתי מוכנה לנסות הכל רק להתפטר מהצרה הזאת של ציפורן חודרנית ולמזלי האינטונאציה שלי עבדה. ושוב תודה למי שכתבה את ההמלצה הקודמת

21/05/2015 | 11:47 | מאת: דורית

אני רוצה לשבח את מרכז הלייזר על הטיפול, הייתה לי דלקת קשה מאוד, הרופא לא ידע מה לעשות ונתן לי אנטיביוטיקה שלא עשתה כלום מלבד הקלה של יום שנהיה חמור יותר אחרי זה. הם טיפלו כמעט ללא כאב למרות שמאוד חששתי. אני מאוד ממליצה ללכת אליהם. פטרו לי את הבעיה בטיפול אחד. הבעיה היחידה שהמתנתי לתור שלי כ 20 דקות. אבל סלחתי. סבלתי מהציפורן שנים רבות וניסיתי כל מה שרק אתם רוצים. בהצלחה לכל המתלבטים. כנראה שיש עוד כאלה שהם מומחים לציפורן חודרנית. אני אישית הגעתי מירושלים ושם לא מצאתי.

מנהלי פורום פטרת הציפורניים