אלרגיה

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

24/08/2011 | 00:29 | מאת: יניב

שלום, יש לי שאלה לגביי אלרגיה שוב.. לקחתי איטרנול שבועיים ואז התחלתי הפסקה כמה ימים לאחר שהפסקתי הופיעה אלרגיה גירוד ושלשולים עכשיו עברו כבר שלושה שבועות מאז שהפסקתי איטרנול ואני צריך כבר לחזור לקחת את הכדורים אבל האלרגיה לא עברה והרופא אמר שעד שהאלרגיה תעבור לא לקחת איטרנול, למרות שלדעתו האלרגיה לא בגלל איטרנול. בינתיים היום התחלתי כדורים אחרים לאלרגיה -- "אריוס". השאלה שלי היא : האם מה שהרופא אמר נשמע הגיוני? אני אמור לקחת איטרנול שבועיים ואז להפסיק שלושה שבועות וכך שוב שלוש פעמים זה לא יהרוס את הטיפול אם אני אפסיק להרבה זמן? אולי עדיף שבינתיים אשים משחה מקומית לפטרת? ואם התרופה לאלרגיה תעזור..אז פתאום זה יהיה בסדר שאחזור לאיטרנול כמו שהרופא אמר? תודה רבה וסליחה על אורך ההודעה

26/08/2011 | 19:49 | מאת: ד"ר ריאד קאסם

אין כל בעיה להפסיקו זמנית. אין צורך בטיפול מקומי. אם תיחדש הטיפול ולא יהיו כל תלונות תדע שזה לא קשור בטיפול. בכל אופן לא לחדש הטיפול עד לקבלת הנחייה מפורשת מהמומחה שרשם לך הטיפול.

מנהלי פורום פטרת הציפורניים