שלום רב !

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

17/08/2011 | 06:13 | מאת: זינה

מזה למעלה מ 11 שנה יש לי פטריות ב 3 אצבעות הרגליים. אני מורחת לק לוסריל כבר למעלה מחודשיים בהתמדה !!!! כל שבוע , ולפני אני גוזזת את הציפורניים ומשייפת. שום שיפור לא ניכר בעין. האם להפסיק או להמשיך ? מתי מתחילים לראות צמיחה חדשה ? אני מורחת לק רגיל לאחר מרחת הלוסריל, האם פוגע באפקטיות התרופה ? תודה

20/08/2011 | 23:25 | מאת: ד"ר ריאד קאסם

ממליץ שתמרחי חודש שלישי ובמידה ולא תחול הטבה לשוב למומחה שהמליץ לך על טיפול זה כדי שיבדוק ויחליט על הצורך בשינוי הטיפול. לק לאחר הלוסריל איננו מפריע לפעולתו.

מנהלי פורום פטרת הציפורניים