תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

12/08/2011 | 00:04 | מאת: מוקי

שלום אני מטופל בפטרת ציפורניים הרופא אמר לי לקחת איטרנול - שבועיים כל יום שני כדורים ואז הפסקה לשבועיים ואז שוב לקחתי בינתיים שבועיים כל יום שני כדורים, ואני לא לוקח את התרופה כבר שבוע וחצי לפני שלושה ימים הופיע גירוד בגב התחתון ובין הרגליים ומעט פריחה, אבל מאוד מגרד בנוסף יש לי שלשולים ואני לא מרגיש טוב השאלה שלי היא האם יכול להיות שזה בגלל האיטרנול?? כשלקחתי את הכדור הרגשתי בסדר, התופעות הופיעו בדיוק עכשיו כשאני לא לוקח תודה

15/08/2011 | 00:29 | מאת: ד"ר ריאד קאסם

לדעתי סביר להניח שזה לא מהכדורים. אף על פי כן, אני ממליץ שלא תחדש הטיפול באיטרנול עד להערכה מחודשת של המומחה שרשם לך אותם.

מנהלי פורום פטרת הציפורניים