פטרת ציפורניים- טיפול לייזר- האם יעיל

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

09/08/2011 | 12:45 | מאת: מירב

שלום רב, האם טיפול פטרת בלייזר יעיל? כמה זמן ניסיון יש בטיפול זה? לכמה זמן הטיפול יעיל? תודה

15/08/2011 | 00:24 | מאת: ד"ר ריאד קאסם

אין עדוות בספרות הרפואת ליעילות של טיפל בלייזר לפטרת הציפורניים ולכן אין לי תשובה לתהיותיך.

21/12/2011 | 21:09 | מאת: גלית

הטיפול עוזר בצורה ברורה היום יש לי תחילה של צמיחה חדשה - במהלך הטיפול שייפו לי את הציפורן פעם בשבוע ועברו לי עם המכשיר על הציפוניים היום אחרי שלושה חודשים יש לי התחלה של ציפורניים חדשות - אני כותבת את זה כי אני יודעת כמה זה קשה- טיפלתי במרכז הלייזר בחולון לדעתי יש להם סניף אחד אולי שניים - שווה בדיקה

מנהלי פורום פטרת הציפורניים