פטרת בציפורן

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

09/08/2011 | 09:17 | מאת: ציפי

:21:39אני בת 49 סובלת מאז ומתמיד בפטרת בציפורן,כמובן אחרי אין סוף של תרופות ממשחות למינהם ועד כדורים,ללא הטבה,בחודש האחרון ,התחלתי לטפטף כל לילה אוקונומיקה,הציפורן לאט לאט נשברת,כלומר חצויה ל2,האם זה בסדר?האם להמשיך?האם יש שיטה חדשה או טיפול כל שהוא מתחדש?חוץ מלייזר??פתח בחלון חדש הדפסת ההודעה הוספת תגובה

15/08/2011 | 00:21 | מאת: ד"ר ריאד קאסם

לא ברורה לי מה הסיבה לציפורן השבורה, אני ממליץ שתחזרי למומחה לרפואת העור כדי לבצע בדיקה חוזרת לשלילת פטרת בציפורן, ולהחליט על מהות הטיפול בהתאם לתשובה.

מנהלי פורום פטרת הציפורניים