פטרייה ישנה מאוד

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

09/08/2011 | 08:58 | מאת: רינת

יש לי פטרייה בבוהן ימין כבר 15 שנה...ניסיתי בדרכים שונות לטפל בה כמו: עקירת ציפורן, משחות, לא עזר לי... הציפון כולה באויר..קטנה ומכוערת ..לפני חודש נידבקה הציפרורן לידה...האם טיפול בלייזר יכול לעזור?

09/08/2011 | 11:55 | מאת: שירה

רינת תקשיבי. אני בת 50+ אחרי שסבלתי יותר מ30 שנה מפטרת בשתי הבהונות וניסיתי כל מיני לקים ותרופות. התחלתי לשים חומר נוזלי שקניתי בסופר פארם. הנוזל נקרא "nיקרו קליר",ללא מרשם רופא, עולה בסביבות המאה ש"ח .ראיתי הטבה בתחתית הציפורן לאחר כחודש והקפדתי לגזוז צמוד כל שבוע. אחרי שנה שלמה (אין קיצורי דרך) של טפטוף בוקר ולילה ,הפיטריה הלכה ונעלמה. היום הבהונות נקיות ואני חוגגת עם סנדלים ללא בושה.פשוט התמדה והתמדה ואסור לשים כל סוג של לק משום שהלק אוטם את הציפורן ומהווה חממה נהדרת לפטריה. בהצלחה והרבה סבלנות.

19/08/2011 | 18:23 | מאת: רינת

מנהלי פורום פטרת הציפורניים