פטריה או פסוריאזיס

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

08/08/2011 | 17:08 | מאת: יוליה

שלום, אני סובלת יותר משנתיים מפטריות בציפורני רגליי (3 ברגל ימין ושתיים ברגל שמאל - לא בהונות ) למרבה הפתעתי אחרי שתי תרביות ובדיקות שעשיתי נאמר לי שזה לא פטריה אלא פסוריאזיס של הציפורן וקשה מאוד להתפטר ממנו. כרגע אני מטופלת במשחה שנרקחה בבית מרקחת עפ"י הוראת הרופא. אני חייבת לציין שהתופעות וצורת הציפורן נראה בדיוק כמו פטריה. אין צורך להגיד שמבחינה אסטטית וגם בריאותית אני כבר מיואשת . מה אתה יכול בבקשה לחדש או לייעץ לי . מחכה לתשובתך , תודה

09/08/2011 | 08:19 | מאת: ד"ר ריאד קאסם

יש צורך במתן בהקפדה על הטיפול המקומי לזמן רב כדי להגיע לתוצאות, גם במקרה של הפטרייה ובייחוד אם מדובר בפסוריאזס. ואם טיפול זה לא מביא להטבה ניתן להתייעץ עם המומחה על טיפול בעזרת כדורים.

מנהלי פורום פטרת הציפורניים