פטרת בצפורן

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

05/08/2011 | 21:39 | מאת: ציפי

אני בת 49 סובלת מאז ומתמיד בפטרת בציפורן,כמובן אחרי אין סוף של תרופות ממשחות למינהם ועד כדורים,ללא הטבה,בחודש האחרון ,התחלתי לטפטף כל לילה אוקונומיקה,הציפורן לאט לאט נשברת,כלומר חצויה ל2,האם זה בסדר?האם להמשיך?האם יש שיטה חדשה או טיפול כל שהוא מתחדש?חוץ מלייזר??

07/08/2011 | 09:25 | מאת: שירה

ציפי תקשיבי. אני בת 50+ אחרי שסבלתי יותר מ30 שנה מפטרת בשתי הבהונות וניסיתי כל מיני לקים ותרופות. התחלתי לשים חומר נוזלי שקניתי בסופר פארם. הנוזל נקרא "nיקרו קליר",ללא מרשם רופא, עולה בסביבות המאה ש"ח . אחרי שנה שלמה (אין קיצורי דרך) של טפטוף בוקר ולילה ,הפיטריה הלכה ונעלמה. היום הבהונות נקיות ואני חוגגת עם סנדלים ללא בושה.פשוט התמדה והתמדה ואסור לשים כל סוג של לק משום שהלק אוטם את הציפורן ומהווה חממה נהדרת לפטריה. בהצלחה והרבה סבלנות.

10/12/2011 | 17:45 | מאת: שירה

תיקון- החומר נקרא "מיקרו-קליר"

07/08/2011 | 16:53 | מאת: ריקי

תחבושתעם חומץ בליילה במשך 3 שבועות והציפורן מתרככת ונופלת .

10/12/2011 | 13:40 | מאת: לילך

אז מה קורה אחרי שהיא נופלת? זה נשמע קצת מוזר... אשמח לעוד מידע

09/08/2011 | 09:16 | מאת: ציפי

אבקש תגובה של הד"ר תודה

25/10/2011 | 08:27 | מאת: ענת

אני משתמשת בקיור טיפות טבעיות.

מנהלי פורום פטרת הציפורניים