ציפורן בבוהן

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

02/08/2011 | 00:41 | מאת: מזל

שלום רב, בבוהן רגל ימין יש לי שליש ציפורן עם כתם צהבהב- עם פס בהיר וציפורן מעט מעובה. יש לציין שאני הולכת עם ציפורן מכוסה בלק כבר כמה שנים (מורידה את הלק הישן ומיד מחליפה) האם זו פטריה? מה ניתן לעשות במצב כזה? האם הלק גרם לזה?

09/08/2011 | 07:50 | מאת: ד"ר ריאד קאסם

ייתכן מאוד ואכן מדובר בפטרייה. לק לא גורם לפטרת, אך לעתים הפטרת מתלבשת על ציפורן שעברה חהלות, כדוגמת מוניקור חוזר או שפשוף חוזר בזמן הסרת הלק.

09/08/2011 | 17:05 | מאת: שואלת השאלה

תודה רבה על תשובתך, מה אני יכולה לעשות על מנת להוריד את הפיטריה?

מנהלי פורום פטרת הציפורניים