ציפורניים ברגליים

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

31/07/2011 | 17:45 | מאת: מוטי

שלום אני לוקח איטרנול והמסתי 2 ציפורניים עם אגיספור אוניקוסט היום בפעם הראשונה מאז שהציפורניים נשרו הלכתי בלי פלסטרים על האצבעות בנעליים כשהגעתי הביתה ראיתי שכל מיטת הציפורן מלאה דם האם להמשיך באגיספור אוניקוסט על הפגיעה? האם גרמתי לפגיעה בלתי הפיכה במיטת הציפורן? תודה רבה דוקטור!

09/08/2011 | 07:38 | מאת: ד"ר ריאד קאסם

אינני חושב שהספקת לגרום לפגיעה בלתי הפיכה לאחר יממה אחת. וברור לך שאין מקום להמשך הטיפול הממיס בשלב הזה. למרוח לחות מקומית ולפנות למומחה שרשם לך הטיפול כדי שיבדוק ויחליט על הצורך בהמשך הטיפול.

מנהלי פורום פטרת הציפורניים