פטרת ציפורניים

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

05/11/2010 | 14:22 | מאת: עוז

אני סובל כבר כמה שנים בפטרת בציפורניים גם בידיים וברגליים, רק עכשיו התחלתי בטיפול של כדורי למיזיל למשך 4 חודשים, הייתי מעוניין לדעת מהם הסיכויים להצלחה בטיפול, וכמו כן אחרי כמה זמן מתחילים לראות שינוי . תודה רבה עוז

אחוזי ההצלחה נעים סביב 60-70 אחוז תלוי בגיל ובמחלות רקע אחרות את השינוי ההתחלתי רואים כבר כעבור חודש במקרים מסויימים השינוי נצפא רק כעבור חודשיים בברכה אבנר

07/11/2010 | 17:28 | מאת: עוז

בהמשך לתגובתך, עוד שתי שאלות אחרונות מהן ההשלכות של הכדורים מבחינת פגיעה בכבד?האם עדיף להימנע מהכדורים?(למרות הבדיקות התקופתיות שאני עושה), והאם ניתן לשלב עם הטיפול התרופתי(למיזיל) לק לציפורניים BATRAFEN תודה רבה עוז

מנהלי פורום פטרת הציפורניים