הציפורן נפרדה מהבסיס

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

04/11/2010 | 10:13 | מאת: אסתר

באצבע ברגל תקופה ארוכה הציפררן גודלת מעל הבסיס.הכוונה:יש בסיס רך וצהבהב למטה ומעל גדלה ציפורן שמשאירה מרווח בין הבסיס לבינה.בדיקות מעבדה שללו חד משמעית פטריה, לי המצב מציק כי יש סכרת בסיפור ואיני מבינה אם אין פטריה והרגליים שמורות נקי מדוע עלי ללכת כבר שנתיים עם ציפורן מכוערת ועקורה ברגל?מה הסיבה לכך?אני מקפידה שלא יווצר מרווח שיהייה קרקע לאיזו התפתחות. מזל טוב על הפורום-בהצלחה תודה יום טוב אסתר

מקרה כמו שלך צריך להבדק ביסודיות על ידי רופא עור יתכנו מספר מצבים שיכולים לגרןם לתמונה קלינית כפי שאת מתארת בברכה דר שמר

מנהלי פורום פטרת הציפורניים