משה דיין 22 חולון

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

03/11/2010 | 09:59 | מאת: ברוך

א ני סובל הרבה שנים בפטרת בכל האצבעות והרופאת עור נתנה לי למיזיל אני שואל מה הסיכוי לפגיעה בכבד אחרי 30 יום שאני לוקח את הכדורים רואים שינוי בתוצאות ואני מפסיק לקחת את הכדורים הפגיעה עוברת או זה קבוע תודה

שלום ברוך נדיר פגיעה בלתח הפיכה בכבד ב3-5 אחוז מהמטופלים תתכן עליה באנזימי הכבד אך עליה זו חוזרת לנורמה בהמשך השינוי בציפורן נראה כבר כעבור כחודש אך התוצאה הסופית נצפית כעבור שנה-שנתיים (תלוי במצב ההתחלתי של הציפורן וכן גיל המטופל

07/11/2010 | 10:24 | מאת: ברוך

מכוך שהטיפול הימשך בין שנה לשתיים האם זה אומר שאני צריך לקחת את הכדור כל התקופה ואם זה לא מסוכן תודה.

מנהלי פורום פטרת הציפורניים