האם טיפול בלייזר יעיל לפטריה עקשנית בציפורן הרגל?

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

29/07/2011 | 17:59 | מאת: אייריס

שלום רב כ 8 שנים אני סובלת מפטרייה בציפורן הרגל היתה תקופה שנעלם לי ל שנתיים עקב שימוש בכדורים שרופא עור נתן לי. בשנים האחרונות חזר שוב נסיתי משחות,שמנים מחנויות טבע,ואפילו לומסיל דבר לא זז,לאחרונה התחלתי טיפול בלייזר בהמלצת רופא העור האם טיפול זה יכול לסלק את המטרד מהציפורן? האם שימוש קבוע לחצי שנה בחומץ יכול לטפל בהצלחה טובה יותר? אודה לסיוע

31/07/2011 | 02:29 | מאת: ד"ר ריאד קאסם

זהו טיפול שיכול להביא להטבה זמנית. ולכן אין בעיה לנסותו לאחר שנסית את כל שאר הטיפולים שלא הביאו לכל הטבה.

מנהלי פורום פטרת הציפורניים