לייזר האם זה פתרון לפטרת הציפורניים

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

27/07/2011 | 10:28 | מאת: אסנת

שלום רב האם טיפןל בלייזר כפי שמפורסם באינטרנט יעיל? האם הפטריה באמת נעלמת? מה דעתך ? שתי שיטות IPL וUBAT האם יש פתרון יותר טוב? תודה ויום טוב

31/07/2011 | 02:24 | מאת: ד"ר ריאד קאסם

טיפול בלייזר מטיב זמנית בלבד ואיננו מהווה פתרון קבוע לפטרת הציפורניים.

30/10/2011 | 13:05 | מאת: ציפי

שלום, משה ב. - חבר שלנו טיפל בבעיה הזאת בקליניקה לרפוי פטרת הציפורניים בלייזר, והטפול הצליח יפה מאוד – הבעיה נפתרה. הוא טופל בקליניקה השייכת לרשת הקליניקות "פטרת קליניק", הטלפון שלהם: 1700-70-22-99. שווה לנסות!! או אפילו ללכת לבדיקת יעוץ.. בהצלחה, ציפי.

מנהלי פורום פטרת הציפורניים