צריבה במתן שתן

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

25/07/2011 | 11:12 | מאת: טליה

שלום רב, אני מטופלת מזה כחודש בכדורי טרבינפין.לפני כיומיים חשתי צריבה במתן שתן ובו זמנית הרגשתי שאני צריכה לשירותים כל 5 דקות.אחרי שעתיים שכיחות מתן השתן ירדה.(הפסקתי את הכדורים ) שאלתי, האם זאת השפעה של הכדורים, האם יש להמשיך או שאלו תופעות לוואי?ומה ניתן לעשות אם צריך להפסיק את כדורים? בתודה.

31/07/2011 | 02:03 | מאת: ד"ר ריאד קאסם

את מתארת דלקת בדרכי השתן שאיננה תופעת לואי של הטיפול שלך. אם הרופא המטפל ירשום לך טיפול אנטביוטי כדי לטפל בדלקת בדרכי השתן, ניתן להפסיק את הטיפול באופן זמני. אף על פי שאין כל בעיה להמשיך בטיפול האנטי פטרתי, אך תמיד עדיף לקחת הטיפול על בסיס רצוף.

מנהלי פורום פטרת הציפורניים