ציפורניים

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

24/07/2011 | 20:08 | מאת: Y/ V

הציפורניים שלי ברגליים שינו את ציבעם לשחור זה היתחיל מצידי הציפורן והיתפשט לכול הציפורן כול הציפורניים ברגליים נגועות ועל הבהונות בנוסף יש כתם סגול. עכשיו יש לי את זה גם בידיים. רופא עור אמר לי שאין לזה טיפול אני מאוד מתוסכלת מהבעיה זה מפריע לי מאוד מה דעתכם .אודה לכם על תשובה מהירה תודה רבה.

31/07/2011 | 01:38 | מאת: ד"ר ריאד קאסם

לפי התיאור שלך ותשובת הרופא קרוב לודאי שמדובר בשינויים פגנמטאריים על רקע אתני שכנראה אין להם טיפול. כדאי שתחזרי למומחה שבדק אותך כדי שיסביר לך את מהות הבעיה ומדוע איננה ברת טיפול.

מנהלי פורום פטרת הציפורניים