כאב בבהונות

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

21/07/2011 | 09:20 | מאת: יוסי

שלום. אני מטופל בפטרת ציפורניים כ 4 חודשים. יש לי פטריה בשתי הבהונות של כפות הרגליים. מאז הטיפול שאני מקבל (הכדורים שמצריכים בדיקת תפקודי כבד) יש לי כאבים בקצות הבהונות והעור שבבהונות הרגליים נהיה קשה. האם יש קרש בין הטיפול לקושי שנוצר בבהונות הרגליים,ואם כן מה מומלת לעשות? תודה

23/07/2011 | 02:11 | מאת: riad123

לעתים בעת הטיפול בכדורים נגד פטרת, הצמיחה של הציפורניים החדשות גורמות ללחץ על העור שמסביב וגורמות להתקשות מקומית. למעט לחות מקומית אינני רואה צורך בשימוש בטיפול כלשהו.

מנהלי פורום פטרת הציפורניים